pravilnik društva

Ne prezrite, da ne bo slabe volje
  1. Ob prihodu na dvorišče in vse do odhoda iz dvorišča Spin Centra izvajate vse dejavnosti v društvu SPIN na lastno odgovornost! Vključene so tudi dejavnosti na prostem.
  2. Prosimo, da poskrbite za osebno higieno, čisto športno opremo in primerno obnašanje!
  3. Ob prihodu je potrebno obvezno predati svojo člansko izkaznico društva SPIN osebi v recepciji!
  4. Preberite si pravilnik društva SPIN, da ne bo kasneje slabe volje!
  1. Prosimo vas, da v dobro vseh vadečih upoštevate pravilnik: čista športna oprema, osebna higiena, uporaba brisač, po uporabi fitnes in kardio naprav je potrebna dezinfekcija le teh z razpršilcem, ki ga nato prebrišemo s papirnato brisačo, primerno vedenje, pospravljanje uporabljene opreme - proste uteži, kolute, blazine, drogov in spoštovanje do tuje lastnine (vsa oprema v SPIN CENTRU)!
  2. Vadbo v društvu SPIN vam omogoča veljavna karta oz. kupljeni obiski.
  3. Člansko izkaznico je potrebno nositi s seboj in jo oddati osebi v recepciji.
  4. Vse karte in kupljeni obiski veljajo od dneva nakupa in veljajo 30 dni. Primer: od 15.10. do 14.11.
  5. Vpisnina+članarina je veljavna eno leto. Teče od datuma, navedenega na vpisnem listu.
  6. Obiski niso vezani na obdobje do 30 dni. Lahko jih porabite pred tem časom. Za nadaljevanje treningov kupite nove obiske, ki zopet veljajo 30 dni.
  7. OBISKE NA TRENINGIH SE NE DA ZAMRZNITI, SAJ LAHKO KUPITE MINIMALNO 2 OBISKA, KATERE JE POTREBNO POKORISTITI V 30 DNEH
  8. V primeru, da svojih kupljenih obiskov ne morete izkoristiti zaradi tehtnega razloga, lahko le te podarite svojemu prijatelju, znancu, sorodnikom…, katerim se ni potrebno včlaniti v naše društvo. Pri obisku mora le OBVEZNO predložiti vašo člansko izkaznico osebi v recepciji. Obiske mora izkoristiti v 30 dneh od njihovega nakupa.
  9. Zamrznitev kart in NE OBISKOV je možna le pri daljši odsotnosti od 14 dni z ustreznim potrdilom (bolniški list, letni dopust…).
  10. Mesečna karta oz. kupljenih več obiskov hkrati ima prednost pred enkratnimi obiski.
  11. Za obisk skupinskih treningov je potreben vpis (rezervacija termina) na določeno, izbrano vadbo. S tem imate zagotovljen prostor na vadbi.
  12. Obiskujete lahko različne vadbe, vendar s predhodno prijavo. Urnik se lahko spreminja glede zasedenosti in povpraševanja.
ZA VSE MOREBITNE DODATNE INFORMACIJE POKLJIČITE 041 779 383 (Igor)