FITNESS

V SPIN CENTRU se lahko pohvalimo, da našim članom nudimo rekreacijo na več kot 450 m2.
V Zasavju smo znani po zelo zanimivih, atraktivnih in učinkovitih skupinskih treningih in prvi smo postavili namensko funkcionalno telovadnico. V fitnesu se nahaja veliko prostih uteži, izotoničnih in cardio naprav za krepitev vašega telesa.
Fitnes se nahaja v treh nadstropjih. V pritličju se nahajajo sanitarije in velika telovadnica. V prvem nadstropju se nahaja mala telovadnica za Cross fit. Vsa cardio linija z 9 napravami (5x tekalna steza, 2x kolo, 2x eliptik in 3x spinner bike). V tem delu se nahaja tudi komplet izotoničnih naprav za trening vseh mišičnih skupin.
Malo telovadnico smo spremili v funkcionalni prostor. Opremili smo ga z večnamensko kletko, plezalno vrvjo, gimnastičnimi krogi, boksarsko vrečo, kettlbell ročkami, dokupili uteži, drogove, medicinke.
Telovadnico lahko uporabljajo vsi člani Spin centra, takrat, ko v njej ni skupinskega treninga.

V tretjem nadstropju SPIN CENTRA so proste uteži, kletke…, kjer svoj kotiček najdejo malo bolj zagrizeni športniki in rekreativci